Barn og sorg - temakveld 14.03.2017

Vi i Landsforeningen Uventet barnedød (LUB) Østfold, arrangerer en temakveld om barn og sorg. Arrangementet avholdes på litteraturhuset i Fredrikstad tirsdag 14. mars kl 18. 30. Vi ønsker at informasjonen om temakvelden nås ut til alle de som kan ha interesse av en slik kveld, og håper dere kan hjelpe oss med å distribuere denne informasjonen. "Hva gjør vi når barn sørger? Vi ønsker med denne kvelden å gi alle som omgås barn som sørger et innblikk i dets tanker og reaksjoner, samt utruste disse personene til å kommunisere med barn i sorg. Prest, forfatter og foredragsholder Steinar Ekvik har lang erfaring fra både praktisk sorgarbeid og fra arbeid med å forberede og utruste andre til å støtte mennesker i sorg." Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. Det er opprettet et arrangement på facebook om man vil melde seg på der. https://www.facebook.com/events/382557288745963/ http://litthusfred.no/events/hva-gjor-vi-nar-barn-sorger/

Vi i Landsforeningen Uventet barnedød (LUB) Østfold, arrangerer en temakveld om barn og sorg. Arrangementet avholdes på litteraturhuset i Fredrikstad tirsdag 14. mars kl 18. 30. Vi ønsker at informasjonen om temakvelden nås ut til alle de som kan ha interesse av en slik kveld, og håper dere kan hjelpe oss med å distribuere denne informasjonen.

"Hva gjør vi når barn sørger?

Vi ønsker med denne kvelden å gi alle som omgås barn som sørger et innblikk i dets tanker og reaksjoner, samt utruste disse personene til å kommunisere med barn i sorg. 

 

Prest, forfatter og foredragsholder Steinar Ekvik har lang erfaring fra både praktisk sorgarbeid og fra arbeid med å forberede og utruste andre til å støtte mennesker i sorg."

 

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. Det er opprettet et arrangement på facebook om man vil melde seg på der. https://www.facebook.com/events/382557288745963/ http://litthusfred.no/events/hva-gjor-vi-nar-barn-sorger/

2024 © Råde frivilligsentral